Alegeti-va medicul veterinar dupa performantele demonstrate, adica alegeti-va medicul veterinar dupa rezultatele pe care le are in cazuri foarte grave, la limita, cu operatii foarte complexe si extrem de dificile, unde animalele respective au fost salvate si s-au refacut perfect, dandu-li-se o noua sansa de a trai si pofta de viata alaturi de stapanii lor fericiti.

Nu va lasati influentati de cladiri impozante, cu amenajari interioare de lux, ci urmariti in mod explicit profesionalismul si rezultatele convingatoare ale medicului respectiv.

Nu schimbati medicul de la o zi la alta, ci cautati sa urmati un tratament complet. Nu cautati sa faceti pe doctorul in locul acestuia si nu aplicati tratamente si medicamente “dupa ureche” sau la sfatul vecinilor si prietenilor; acestea pot fi fatale animalului dvs de companie.

De cate ori animalul dvs este apatic, trist, are febra, nu mananca, vomita, schioapata, i-au aparut umflaturi pe corp, pete, a fost lovit de o masina, veniti urgent la cabinetul veterinar. Acest lucru ii poate salva viata animalutului dvs si va poate scuti de multe neplaceri si cheltuieli care uneori pot fi tardive.

telefon