Despre rasa Dog-German

Rasa dog german este un caine masiv , puternic si impozant prin statura si prestanta, fiind creat pentru paza si aparare. Curajos, calm si neinfricat este devotat unui singur stapan. Foarte echilibrat si totdeauna stapin pe situatie este foarte vigilent.

Fiind un caine de palat, Dogul german este folosit in special ca si caine de paza si aparare, daruind un aer aristocrat oricarei resedinta care se respecta, mai ales in zilele noastre. Este ca o statuie vie fiind denumit APOLLO al raselor canine.

Nici un alt caine sau rasa nu are o prestanta mai nobila si mai impunatoare decit cea a Dogului German. In acelasi timp este un perfect caine de companie care ne poate insoti in parc cu bicicleta sau cu rolele in plimbarile zilnice .

Citeste mai mult

7 reguli de aur pentru catelul tau

  1. Niciodata pe strada, pe trotuar sau in zone cu trafic intens cainele nu va fi lasat liber! Riscului unui accident de masina este foarte foarte ridicat in zilele noastre.
  2. Niciodata cainele nu va fi lasat sa manance ceea ce gasete prin iarba sau pe jos prin parc.
  3. Niciodata nu vom folosi mai mult de un cuvint scurt si mereu acelasi pentru o comanda data cainelui. Altfel, acesta nu va mai intelege nimic.
Citeste mai mult

Despre rasa Rottweiler

Rotweillerul este un caine devotat stapinului pina la sacrifciu, sesizeaza orice persoana straina care se apropie de casa acestuia inca de foarte departe. Iubeste copii, ii place sa se joace, iubeste apa si innotul.

Foarte atasat familiei si foarte supus, necesita mare atentie din partea stapinului la educarea din frageda copilarie. Stapinul acestuia trebuie sa fie o persoana contralata, ferma si destul de exigenta. Cainele nu suporta tratamentul agresiv al stapinului asupra sa.

Este utilizat pentru paza si protectie. Este folosit in multe tari in lume, inclusiv Romania, ca si caine politist , in armata si in firmele de paza. Este utilizat ca si caine salvamar cat si caine salvamont .
Citeste mai mult

Deparazitarea interna la puiul de caine

Cand achizitionam un puiut de caine auzim frecvent ca trebuie sa il deparazitam intern inainte de vaccinare . Unii dau importanta acestui lucru altii nu prea. Adevarul este ca deparazitare puilor de caine este extreme de importanta atit pentru viata puiul de caine cat si pentru sanatatea stapanilor sai.
Citeste mai mult

Alegerea medicului veterinar

Alegeti-va medicul veterinar dupa performantele demonstrate, adica alegeti-va medicul veterinar dupa rezultatele pe care le are in cazuri foarte grave, la limita, cu operatii foarte complexe si extrem de dificile, unde animalele respective au fost salvate si s-au refacut perfect, dandu-li-se o noua sansa de a trai si pofta de viata alaturi de stapanii lor fericiti.Citeste mai mult